Italské ravioli s vývarem z kuřete
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 478 kcal
 - Sacharidy 35 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 852 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 61.3 mg
 - Draslík 63.4 mg
 - Vláknina 3247.6 mg
 - Vitamín A 3247.6 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.9 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Smícháme mouku, trochu soli a vejce. Těsto uhněteme a odložíme na půl hodiny bokem.
 - 
                                2
Těsto uválíme válečkem a pokrájíme jej na nudličky. Polovinu z těchto nudliček posypeme nakrájeným kerblíkem a nasekanou petrželkou. Následně je překryjeme zbylou polovinou a důkladně zpevníme a opět vyválíme. Vzniklé proužky nakrájíme na čtverečky. Kuřecí vývar ochutíme rozmarýnem a uvedeme ho skoro až k bodu varu. Přidáme špetku soli a pepře a do hrnce vložíme i vzniklé ravioli. Po 4 minutách vaření nandáme do misek a můžeme podávat.