Humrové ravioli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 340 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 227 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 356.8 mg
 - Draslík 375.5 mg
 - Vláknina 2514.8 mg
 - Vitamín A 2514.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 20.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozehřejeme máslo a zpěníme na něm pórek. Přidáme nakrájené maso lososa, maso z humra a zalijeme smetanou. Na mírném ohni necháme zhoustnout. Ochutíme solí a pepřem a vychladíme.
 - 
                                2
Mezitím vypracujeme těsto z mouky, oleje a žloutků a necháme odležet.
 - 
                                3
Poté vyválíme těsto na tenké pláty. Na půlku plátu tvořítkem naznačíme tvary raviol. Do středu každého kolečka naneseme náplň, okraje potřeme žloutkem a překryjeme druhým plátem těsta. Okolo náplně těsto k sobě přitiskneme a tvořítkem vykrojíme ravioly.
 - 
                                4
V osolené vodě uvaříme krátce cca 1-2min, vyjemem a podáváme.