Boloňské makarony
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 555 kcal
- Sacharidy 66 g
- Tuky 16 g
- Sodík 443 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 60 g
- Cholesterol 77 mg
- Draslík 178.5 mg
- Vláknina 5435 mg
- Vitamín A 5435 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a zprudka opečeme. Podlijeme vodou a dusíme. 
- 
                                2Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou a přidáme rajčatový protlak a nakonec kousek másla. 
- 
                                3Makarony uvaříme v osolené vodě, scedíme a urovnáme po okraji talíře. Do středu vložíme plátek masa a přelijeme šťávou. 
- 
                                4Pokrm posypeme nastrouhaným sýrem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        