Celozrnné rigatoni se sýrem pecorino
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 596 kcal
 - Sacharidy 46 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 456 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 45 g
 - Cholesterol 24.9 mg
 - Draslík 120 mg
 - Vláknina 6359.8 mg
 - Vitamín A 6359.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 144.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rigatoni a brambory nakrájené na kostičky uvaříme v dostatečném množství osolené vody.
 - 
                                2
Sýrovou omáčku uvaříme tak,že do pánve se silným dnem dáme pecorino,mléko,máslo a vaříme dokud se sýr nerozpustí.Podle chuti osolíme a opepříme čerstvě mletým černým pepřem.
 - 
                                3
Těstoviny a brambory scedíme a přelijeme sýrovou omáčkou.Posypeme strouhaným parmezánem,dobře promícháme a podáváme.