Bucatini s klobásou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 512 kcal
 - Sacharidy 53 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 558 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 53 g
 - Cholesterol 41.2 mg
 - Draslík 75.9 mg
 - Vláknina 3211.7 mg
 - Vitamín A 3211.7 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kolečka cibule smažíme na oleji na malém ohni doměkka.
 - 
                                2
Přidáme nakrájenou klobásu a smažíme ji 2-3 minuty. Několikrát ji přitom obrátíme.
 - 
                                3
Přidáme rajčata (passata), víno, chilli papričku, sůl a pepř a zamícháme. Přivedeme k varu, potom stáhneme oheň a směs 15-20 minut zvolna vaříme.
 - 
                                4
Uvaříme ve slané vodě těstoviny al dente. Scedíme je a vrátíme do hrnce. Přidáme omáčku a zamícháme.
 - 
                                5
Upravíme na talíře a posypeme směsí čerstvé petrželky a nastrouhaného parmezánu.