Cannelonne s mletým masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 422 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 455 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 0.2 mg
 - Draslík 56 mg
 - Vláknina 914.7 mg
 - Vitamín A 914.7 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.9 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme na jemno a osmažíme ji na oleji.
 - 
                                2
Přidáme maso a koření a opečeme dohněda.
 - 
                                3
Poté přidáme rajčata a prohřejeme. Ochutnáme a podle chuti přidáme sůl a cukr.
 - 
                                4
Do zapékací misky dáme na dno trochu bešamelové omáčky.
 - 
                                5
Cannelonne povaříme tři minuty a pak je naplníme masovou směsí. Dáme do pekáčku na bešamel. Na cannelonne přijde opět bešamel, pokud zbyla masová omáčka a na závěr sýr.
 - 
                                6
Pečeme 30 minut na 200 °C.