Špagety s hlívou a Parmezánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 715 kcal
 - Sacharidy 89 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 542 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 85 g
 - Cholesterol 36.8 mg
 - Draslík 302.5 mg
 - Vláknina 8649.8 mg
 - Vitamín A 8649.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.1 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 25.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do hrnce nalijeme vodu, osolíme a necháme vařit. Přidáme špagety, důkladně povaříme a následně necháme okapat.
 - 
                                2
Houby pečlivě očistíme, klobouky pokrájíme na plátky a nohy na kolečka. Rozmarýn omyjeme pod tekoucí vodou, necháme oschnout, ze stonků odstraníme jehličky, na jemno je rozkrájíme.
 - 
                                3
Ohřáté a okapané těstoviny zamícháme společně s rozmarýnem, máslem, 2 lžícemi osolené vody ze špaget, osolíme a opepříme.
 - 
                                4
Posypeme čerstvým Parmezánem, špagety řádně zamícháme a vyklopíme na talíře.
 - 
                                5
Špagety ozdobíme doměkka podušenými houbami, pokapeme olejem a podáváme.