Tuňákový sendvič
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 417 kcal
 - Sacharidy 47 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 559 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 47 g
 - Cholesterol 131.7 mg
 - Draslík 320.8 mg
 - Vláknina 7880 mg
 - Vitamín A 7880 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.2 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na plátky. Tuňáka slijeme a rozmačkáme vidličkou. Salát omyjeme a dobře osušíme. Chleba zbavíme kůrek.
 - 
                                2
4 plátky chleba poklademe kousky ryby, navrch dáme plátky vejce, kousky salátu a překryjeme druhým plátkem chleba potřeným olivovou pastou. Toasty servírujeme překrojené napříč.