Lečo s vejci sezonní (minutka)
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 270 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 885 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 268.1 mg
 - Draslík 436.4 mg
 - Vláknina 1573 mg
 - Vitamín A 1573 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 117.4 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli oloupeme, drobně nakrájíme a osmahneme na tuku dorůžova.
 - 
                                2
Přidáme omyté a očištěné paprikové lusky nakrájené na nudličky, mírně osolíme a částečně podusíme.
 - 
                                3
Přidáme omytá a na kousky nakrájená rajčata, pepř a za občasného promíchání podusíme téměř na tuk.
 - 
                                4
Vejce promícháme a vlijeme do zeleniny. Zvolna mícháme, až se vejce srazí a pokrm zhoustne.
 - 
                                5
Ihned podáváme.