Vývar kuřecí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 340 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 94 g
 - Sodík 116 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 105.6 mg
 - Draslík 287 mg
 - Vláknina 4359.6 mg
 - Vitamín A 4359.6 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.1 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí křídla a krky a na menší kousky nakrájenou cibuli vložíme do hrnce a chvilku opékáme, než se maso zatáhne.
 - 
                                2
Poté zalijeme vodou a pozvolna přivedeme k varu. Přidáme nahrubo nakrájenou mrkev a celer, petrželku, tymián, bobkové listy, černý pepř a necháme na mírném ohni vařit přibližně 3 hodiny. Na povrchu se může tvořit pěna, kterou průběžně odstraňujeme.
 - 
                                3
Hotový vývar přecedíme a můžeme hned použít, nebo jej můžeme zmrazit.