Grilované čekanky s octem balsamico
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 186 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 102 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 325.7 mg
 - Vláknina 9333.1 mg
 - Vitamín A 9333.1 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.2 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Čekankové hlávky dobře propláchneme a necháme řádně okapat. Hlávky rozpůlíme, posypeme solí, pepřem a rovnoměrně zakapeme olivovým olejem. Rošt potřeme rostlinným olejem.
 - 
                                2
Před grilováním čekanku namočíme do oleje, necháme okapat a grilujeme zhruba 15 minut. Během grilování čekanku obracíme a potíráme olejem. Čekanku podáváme pokapanou octem balsamico.