Kuřecí ražniči s restovanou zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 261 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 560 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 96 mg
 - Draslík 698.6 mg
 - Vláknina 2352.5 mg
 - Vitamín A 2352.5 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 38.2 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso z kuřecích prsou nakrájíme na větší čverečky, opepříme, napíchneme na jehly, pokapeme olejem a ogrilujeme na grilovací pánvi ze všech stran do zlatova. Červenou cibuli pokrájíme na kolečka a rozebereme na kroužky, papriky zbavíme jádřinců a rozkrájíme na širší proužky, cuketu krájíme na slabší plátky. Ve wok pánvi rozehřejeme sezamový olej, přisypeme zaleninu a za občasného nadhazování restujeme jen pár minut, aby zelenina zůstala křupavá.
 - 
                                2
Zeleninu rozdělíme na talíře, navrch položíme kuřecí ražniči a pokapeme omáčkou.