Gulášová polévka s rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 430 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 361 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 106.6 mg
 - Draslík 750.7 mg
 - Vláknina 5036.8 mg
 - Vitamín A 5036.8 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 42.7 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na malé kostičky. Jemně nakrájenou cibuli spolu s paprikou a pepřem osmahneme na sádle a přidáme maso.
 - 
                                2
Když je maso měkké, dolijeme vodu, zavaříme a přidáme nakrájená oloupaná rajčata a nakrájenou zelenou papriku. Vše ještě povaříme.
 - 
                                3
Při podávání na každou porci dáme kyselou smetanu.