Telecí plátky plněné paštikou a žampiony
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 499 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 36 g
 - Sodík 283 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 123.4 mg
 - Draslík 665.9 mg
 - Vláknina 5650.3 mg
 - Vitamín A 5650.3 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.5 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a okořeníme. Každý plátek masa potřeme paštikou a poklademe na plátky nakrájenými, na másle podušenými žampiony. Maso přeložíme a sepneme párátkem. Naplněné plátky opečeme na sádle, podlijeme trochou vody a dusíme 15 minut. Nakonec vsypeme hrášek a jen prohřejeme.
 - 
                                2
Vhodnou přílohou jsou petrželkové brambory.