Kančí játra v zelí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 159 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 275 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 175.3 mg
 - Vláknina 3730 mg
 - Vitamín A 3730 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23.9 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kančí játra nakrájíme na tenké plátky, smícháme se Solamylem a opečeme na troše oleje.
 - 
                                2
Zelí očistíme, nahrubo nastrouháme a spaříme, houby namočíme a nakrájíme, česnek rozdrtíme.
 - 
                                3
Zálivku připravíme smícháním hovězího vývaru, vína a sójové omáčky.
 - 
                                4
K usmaženým játrům přidáme zelí, houby, česnek, sůl a zálivku. Na prudkém ohni provaříme.