Žampiony s vejci a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 318 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 203 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 285.8 mg
 - Draslík 373.1 mg
 - Vláknina 2560 mg
 - Vitamín A 2560 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.1 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 18.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jemně nakrájenou cibuli podusíme na másle, přidáme nasekanou petrželku, nakrájené žampiony a dusíme ve vlastní šťávě. Osolíme a po 10 minutách přidáme vejce.
 - 
                                2
Pokrm přendáme na vymaštěnou zapékací mísu, posypeme nastrouhaným sýrem a opečeme na povrchu.