Pikantní hovězí plátky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 453 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 60 mg
 - Bílkoviny 44 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 165 mg
 - Draslík 64.7 mg
 - Vláknina 1112.5 mg
 - Vitamín A 1112.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.8 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso omyjeme a nakrájíme na kousky.
 - 
                                2
Ve woku rozpálíme olej a maso na něm 3-4min za stálého míchání orestujeme. Pepř necháme okapat a přidáme do pánve. Mandarinky rovněž necháme okapat, šťávu odložíme, mandarinky přidáme k masu a krátce 1-2min podusíme.
 - 
                                3
Poté přimícháme 2-3 lžíce mandarinkové šťávy a ochutíme solí.
 - 
                                4
Rozdělíme na talíře, dozdobíme nasekanou pažitkou a podáváme.