Ryba s francouzským kozím sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 331 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 305 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 72.9 mg
 - Draslík 531.2 mg
 - Vláknina 6404.7 mg
 - Vitamín A 6404.7 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.7 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uvaříme v osolené vodě brambory a necháme vychladnout.
 - 
                                2
Omyjeme a osušíme filety.
 - 
                                3
Nakrájíme cibuli na kousky, přidáme šťávu z citronu a vše promícháme s vínem.
 - 
                                4
Povaříme minutu směs, necháme vychladnout a nalijeme na filety.
 - 
                                5
Nakrájíme na plátky brambory a naskládáme do zapékací mísy.
 - 
                                6
Rybu se směsí dáme na brambory a zasypeme nastrouhaným sýrem.
 - 
                                7
Pečeme 20 minut při 150 stupních.