Candát pečený na másle s bramborami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 365 kcal
 - Sacharidy 30 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 555 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 30 g
 - Cholesterol 30 mg
 - Draslík 492 mg
 - Vláknina 6000 mg
 - Vitamín A 6000 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 28.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté porce candáta osušíme, osolíme, urovnáme na ohnivzdornou mísu, přelijeme máslem a upečeme. Před koncem pečení k rybě přidáme vařené brambory. Necháme je prohřát.
 - 
                                2
Podáváme v nádobě, ve které se candát pekl.