Tuňákové bagetky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 280 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 1155 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 24 g
 - Cholesterol 3.5 mg
 - Draslík 232.1 mg
 - Vláknina 3852.5 mg
 - Vitamín A 3852.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.2 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Tuňáka z konzervy vyklopíme do misky, rozmělníme vidličkou, přilijeme bešamel, okořeníme kari kořením, solí, pepřem a promícháme. Malé bagetky podélně nakrojíme tak, aby šly rozevřít, vydlabeme část střídky, rovnoměrně naplníme tuňákovou směsí, posypeme posekaným koprem, bagetky zavřeme, přimáčkneme, vyskládáme na plech potažený papírem na pečení a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme zhruba 20 minut.
 - 
                                2
Bagetky upravíme na talíře a ještě teplé podáváme.