Jarní studený předkrm
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 140 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 61 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 86.9 mg
 - Vláknina 1234.9 mg
 - Vitamín A 1234.9 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 37.4 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jarní cibulku očistíme omyjeme a osušíme, papriku zbavíme jader. Zelenou část jarní cibulky nakrájíme na kolečka, bílou část společně s paprikou na tenké proužky, které vložíme do misky. Smetanu smícháme dohromady s taveným sýrem, solí, pepřem a promícháme se zeleninou.
 - 
                                2
Těsně před servírováním podle počtu rcí předkrm rozdělíme do jednotlivých salátových misek. Porce ozdobíme nasekanou pažitkou a podáváme.