Vepřové plátky s česnekem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 55 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 4 g
- Sodík 61 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 2.5 mg
- Draslík 60.9 mg
- Vláknina 1180.3 mg
- Vitamín A 1180.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso naklepeme, roztáhneme do šířky a zprudka opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji. 
- 
                                2Vyjmeme, ve výpeku zpěníme drobně nasekanou cibuli, zaprášíme moukou a usmažíme světlou cibulovou jíšku. Za stálého míchání jí zalijeme teplou vodou, přidáme prolisovaný česnek, sůl a pepř. 
- 
                                3Nakonec vložíme opečené plátky a na mírném ohni dusíme asi 20 minut. 
- 
                                4Dochutíme polévkovým kořením, podáváme s brambory a zeleninovým salátem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        