Bramborový salát s letní zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 101 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 54 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 8.8 mg
 - Draslík 422.7 mg
 - Vláknina 6366 mg
 - Vitamín A 6366 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.4 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V osolené vodě uvaříme brambory, hotové brambory zcedíme a necháme vychladnout. Uvařit dáme i vajíčka, oloupeme a počkáme, až vychladnou.
 - 
                                2
Na malé kousky nakrájíme ředkvičky, cibuli, vychladlé brambory a vejce.
 - 
                                3
Vše promícháme společně s natrhaným hlávkovým salátem, bílým jogurtem, smetanou, šťávou z citrónu a solí.
 - 
                                4
Hotový salát dáme zhruba na jednu hodinu do chladničky a můžeme servírovat.