Filé v parmezánu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 344 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 441 mg
 - Bílkoviny 88 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 69.9 mg
 - Draslík 170.2 mg
 - Vláknina 4514.5 mg
 - Vitamín A 4514.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.8 mg
 - Vitamín E 3.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pod studenou vodou opláchneme rybí filé, osušíme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou.
 - 
                                2
Do talíře dáme mouku, do dalšího rozšlehané vejce a ve třetím talíři smícháme parmezán s moukou a mandlemi. Přidáme do směsi sůl, pepř.
 - 
                                3
Filé obalíme v mouce, poté vajíčkem a nakonec v parmezánu.
 - 
                                4
Rozehřejeme ve woku margarín a dozlatova smažíme rybu. Jednou ji obrátíme.
 - 
                                5
Citron rozdělíme na osminky a přidáme k rybě.
 - 
                                6
Podáváme horké.