Směs čerstvého ovoce v bílé a tmavé čokoládě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 313 kcal
 - Sacharidy 35 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 30 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 35 g
 - Cholesterol 5.3 mg
 - Draslík 218.8 mg
 - Vláknina 6375.5 mg
 - Vitamín A 6375.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 33.5 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Všechno ovoce očistíme, omyjeme a osušíme. Každý druh čokolády zvlášť rozehřejeme a ve vlažné libovolně namáčíme ovoce. Necháme oschnout a podáváme.