Pěna z bezinkového sirupu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 358 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 81 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 252 mg
 - Draslík 94.4 mg
 - Vláknina 2.5 mg
 - Vitamín A 2.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.2 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do rendlíku nalijeme bezinkový sirup, přidáme agar a zahřejeme, aby se agar rozpustil. Do misky vložíme žloutky, přisypeme cukr a utřeme. Přilijeme sirup s agarem, zakysanou smetanu a promícháme. Z bílků vyšleháme sníh, který opatrně přimícháme s bezinkové směsi. Ze smetany vyšleháme šlehačku a také ji opatrně zamícháme do bezinkové směsi. Vzniklou pěnu nalijeme do mističek, a poté dáme do lednice na 2 hodiny ztuhnout.