Pečené brambory v alobalu s kaviárem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 340 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 985 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 102.5 mg
 - Draslík 878 mg
 - Vláknina 10167.5 mg
 - Vitamín A 10167.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 26.6 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 35.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory očistíme, omyjeme, osušíme, pomažeme olejem, každý zvlášť zabalíme do alobalu, vložíme do rozehřáté trouby a pečeme při 180°C přibližně hodinu.
 - 
                                2
Do misky vložíme měkké máslo, přidáme kaviár, posekaný kopr, citronovu šťávu a důkladně promícháme. Horké brambory rozbalíme, rozčtvrtíme, upravíme na talíře, osolíme, každou porci dopníme lžící kaviárového másla, které položíme přímo na brambory (aby se máslo rozteklo) a podáváme.