Telecí játrová paštika
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 333 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 16 g
- Sodík 328 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 530.5 mg
- Draslík 459.4 mg
- Vláknina 447.9 mg
- Vitamín A 447.9 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.2 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Telecí játra ponoříme do mléka na 2 hodiny. Pak je vytáhneme, osušíme a nakrájíme na menší kostky. 
- 
                                2Na větší pánvi rozpustíme na kostky pokrájenou slaninu, přidáme k ní játra a společně opečeme. Pak k opečeným játrům přidáme natvrdo pokrájená vajíčka, nakrájenou cibuli a vše pomeleme na masovém strojku. 
- 
                                3Směs dáme do mísy, přidáme sůl, pepř, hořčici a citrónovou šťávu. 
- 
                                4Paštiku dobře promícháme dohladka a dáme vychladit do lednice. 
- 
                                5
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        