Ryba s vejci na pánvi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 256 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 259 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 193.5 mg
 - Draslík 249.9 mg
 - Vláknina 2856 mg
 - Vitamín A 2856 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.2 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rybu zbavíme kostí a nakrájíme na malé kousky, posypeme solí a pepřem.
 - 
                                2
Na pánvi rozpustíme sádlo a přisypeme připravenou rybu, tu krátce opečeme a přimícháme najemno nasekanou cibuli a uvařené, nadrobno nakrájené brambory, vše zalijeme vejcem.
 - 
                                3
Poté celou pánev vložíme do předehřáté trouby zhruba na 5 minut při teplotě 120°C.