Hruškové gusto s medem a skořicí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 1 špetka Skořice mletá
  • 1 špetka Agar
  • 1 kg Hrušky
  • 2 polévková lžíce Med včelí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 68 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 0 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 154.1 mg
  • Vláknina 9040.5 mg
  • Vitamín A 9040.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hrušky omyjeme, oloupeme, odstraníme jádřince a rozkrojíme na čtvrtiny. Tyčovým mixérem rozmixujeme na kaši. Přidáme med, skořici a agar, důkladně promícháme.

  • 2

    Směs rozprostřeme do tenké vrstvy na pečicí papír a sušíme v troubě předehřáté na 60-70 °C. Hotový zákusek nakrájíme na malé kosočtverce, necháme vychladnout a podáváme.

Komentáře k receptu