Medový moučník s jablky
Suroviny
- 200 g Mouka polohrubá
 - 50 g Cukr moučkový
 - 150 g Jablka
 - 75 g Mouka pšeničná hladká T 650
 - 50 ml Olej rostlinný
 - 50 ml Voda pitná
 - 0.5 kávová lžička Skořice mletá
 - 1 ks Cukr vanilka
 - 1 ks Vejce slepičí
 - 1 hrst Hrozinky
 - 0.5 balení Kypřící prášek do pečiva
 - 2 polévková lžíce Med včelí
 - 1 polévková lžíce Tuk
 - 2 polévková lžíce Mouka hrubá pšeničná Babiččina volba
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 412 kcal
 - Sacharidy 58 g
 - Tuky 58 g
 - Sodík 20 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 45 g
 - Cholesterol 44.1 mg
 - Draslík 78.7 mg
 - Vláknina 4377.5 mg
 - Vitamín A 4377.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.2 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V míse prošleháme vejce s vodou, olejem, cukrem a vanilkovým cukrem. Přidáme nahrubo nastrouhaná jablka, skořici, rozinky, med a mouku smíchanou s práškem do pečiva.
 - 
                                2
Připravené těsto vlijeme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané remosky.
 - 
                                3
Pečeme asi 30 minut.