Vepřové roládky s mletým masem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 670 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 60 g
- Sodík 265 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 89 mg
- Draslík 333 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.6 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Kotlety vcelku nakrájíme na tenké plátky a mírně rozklepeme. Maso potřeme hořčicí, osolíme a opepříme. 
- 
                                2V míse smícháme mleté maso s mlékem, solí, prolisovaným česnekem (2 stroužky) a majoránkou. Směs rozdělíme na plátky kotlet a pevně zavineme. Každou roládku obalíme plátkem anglické slaniny. 
- 
                                3Připravené roládky urovnáme do remosky a podlijeme vodou. Mezi maso vsuneme snítky rozmarýnu a omytý, neoloupaný česnek. 
- 
                                4Pokrm pečeme přikrytý alobalem asi 40 minut, potom alobal odstraníme a ještě 20 minut dopékáme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        