Jahodovo-vanilkové nanuky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 11 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 0 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 53.6 mg
 - Vláknina 1400 mg
 - Vitamín A 1400 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.6 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do mixeru vlijeme mandlové mléko, agávový sirup, vanilkový extrakt a přidáme 170g nasekaných jahod. Vše rozmixujeme dohladka.
 - 
                                2
Zbylé jahody rozmačkáme vidličkou na malé kousky.
 - 
                                3
Rozmixovanou směs rozdělíme do formy na nanuky a navrch dáme rozmačkané jahody. Necháme chladnout 1-2 hodiny do ztuhnutí.
 - 
                                4
Potom do nanuků zapíchneme tyčky a formu dáme do mrazáku.
 - 
                                5
Když chceme hotové nanuky vyklopit, necháme formu chvíli stát při pokojové teplotě nebo ji necháme chvíli pod tekoucí teplou vodou.