Krémový hruškový koláč
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 370 kcal
- Sacharidy 78 g
- Tuky 5 g
- Sodík 31 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 77 g
- Cholesterol 94.3 mg
- Draslík 213.6 mg
- Vláknina 8340 mg
- Vitamín A 8340 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.1 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Těsto rozválíme na silnější plát a natlačíme do formy se zvýšeným okrajem. 
- 
                                2Dáme na 15 minut korpus zapéct do vyhřáté trouby na 200 stupňů. 
- 
                                3Oloupeme hrušky a vykrojíme jadřince. 
- 
                                4Na plátky nakrájíme ovoce, které dáváme na předpečený korpus. Posypeme skořicovým cukrem a rozinkami. 
- 
                                5Lité těsto připravíme z polohrubé mouky, cukru, vajec a mléka. Litým těstem zalijeme hrušky. 
- 
                                6Moučník posypeme lískovými oříšky a 45 minut pečeme při 180 stupních. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        
