Reveňové čatní

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 300 g Hrozinky
  • 20 g Zázvor celý
  • 1000 g Reveň (Rebarbora)
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 1 polévková lžíce Cukr krupice
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 120 kcal
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 86 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 31 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 526.8 mg
  • Vláknina 5947.2 mg
  • Vitamín A 5947.2 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.4 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Reveň (rebarboru) oloupeme a nadrobno nakrájíme. Česnek nasekáme a zázvor jemně nastrouháme.

  • 2

    Přidáme zbylé ingredience a vše zvolna dusíme, až směs zhoustne. Ještě vařící čatní naplníme do čistých skleniček a zavíčkujeme.

  • 3

    Podáváme k masům.

Komentáře k receptu