Fazole a hrách s dušeným zelím

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Fazole bílé
  • 500 g Zelí kysané
  • 150 g Hrách loupaný
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.125 l Kečup
  • 1 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 322 kcal
  • Sacharidy 61 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 124 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 30 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 937.4 mg
  • Vláknina 19897 mg
  • Vitamín A 19897 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 50 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Fazole a hrách předem namočíme a v téže vodě uvaříme doměkka.

  • 2

    Mezitím podusíme zelí v trošce vody.

  • 3

    Uvařené luštěniny smícháme s podušeným kysaným zelím, osolíme a přidáme kečup.

  • 4

    Pokrm posypeme jemně nasekanou petrželkou a koprem (nebo cibulovou natí).

Komentáře k receptu