Srnčí salát s fazolemi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 500 g Srnčí kýta
  • 200 g Fazole bílé sterilované
  • 800 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Omáčka sójová
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1.5 kávová lžička Hořčice plnotučná
  • 1 ks Cibule
  • 3 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 367 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 334 mg
  • Bílkoviny 56 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 352.5 mg
  • Vláknina 7731.5 mg
  • Vitamín A 7731.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.5 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do vroucí vody vložíme maso a uvaříme doměkka. Poté necháme maso vychladnout.

  • 2

    V míse smícháme na kostičky nakrájené maso, najemno nakrájenou cibuli, okapané fazole, hořčici, kečup, sojovou omáčku, okořeníme solí a pepřem a dobře promícháme. Pod fólií necháme salát v chladničce uležet.

Komentáře k receptu