Rybí polévka s hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 419 kcal
 - Sacharidy 48 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 1173 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 4.5 mg
 - Draslík 541.5 mg
 - Vláknina 7000 mg
 - Vitamín A 7000 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.7 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory oloupeme a pokrájíme na malé kostičky. Přendáme do hrnce, přidáme hrášek. Zalijeme vývarem a uvedeme k varu. Přiklopené vaříme 15 minut.
 - 
                                2
Filé osolíme, opepříme a osmažíme na rozpáleném oleji. Rybu pokrájíme na menší kousky.
 - 
                                3
Uvařenou zeleninu rozmixujeme na hladký krém.
 - 
                                4
Jednotlivé porce posypeme kousky ryby a ozdobíme pestem.