Polévka z plodů moře

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 23 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Krevety tygří - loupané
  • 100 g Olihně
  • 80 g Mušle slávky
  • 80 g Hřebenatka
  • 25 g Solamyl
  • 200 g Sýr sójový - Tofu
  • 5 g Sůl
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 800 ml Vývar slepičí
  • 20 ml Omáčka sojová světlá
  • 1 ks Vaječný bílek slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 151 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 1515 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 96.7 mg
  • Draslík 209.4 mg
  • Vláknina 2632.5 mg
  • Vitamín A 2632.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.4 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Krevety, olihně, maso z mušlí, hřebenatek nakrájíme na malé kousky, obalíme v solamylu a rozkvedlaném bílku. Do hrnce nalijeme vývar, osolíme, opepříme, přilijeme sojovou omáčku, přisypeme rozdrobené tofu a povaříme.

  • 2

    Přisypeme plody moře, krátce povaříme a odstavíme.

  • 3

    Polévku nalijeme do misek a podáváme.

Komentáře k receptu