Hovězí polévka s rozšlehaným vejcem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 73 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 760 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 122.7 mg
 - Draslík 215.4 mg
 - Vláknina 199.2 mg
 - Vitamín A 199.2 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.7 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vejce rozšleháme s vodou, přidáme špetku muškátového oříšku a špetku soli.
 - 
                                2
Vývar přivedeme k varu a za stálého míchání metlou do něj pomalu vlijeme rozšlehaná vejce.
 - 
                                3
Dobře povaříme, nalijeme do talířů a bohatě posypeme nasekanou petrželkou.