Kambala na zeleném pepři
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 252 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 851 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 104.5 mg
 - Draslík 587.6 mg
 - Vláknina 1990 mg
 - Vitamín A 1990 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.2 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Plátky kambaly omyjeme a osušíme. Omyjeme petrželku a jemně nasekáme.
 - 
                                2
V nepřilnavé pánvi rozehřejeme máslo a aniž by se ještě zcela rozpustilo, přidáme rybí plátky a osmažíme je po obou stranách lehce do zlatova. Přidáme zelený pepř a po špetce soli a špetce čerstvě mletého pepře. Děrovanou kuchyňskou lopatkou rybí plátky vyjmeme a udržujeme je mezi 2 talíři teplé.
 - 
                                3
Do šťávy v pánvi přidáme nasekanou petrželku a mléko a na mírném plameni vše za častého míchání povaříme. Přidáme červený pepř, znovu vše promícháme a rybí plátky přelijeme takto připravenou omáčkou.