Bramborový salát s olejem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 700 g Brambory
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Okurky nakládané
  • 3 špetka Sůl
  • 2 špetka Pepř bílý
  • 1.2 l Voda pitná
  • 4.5 polévková lžíce Olej olivový
  • 0.5 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 171 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 3450 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 26 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 670.1 mg
  • Vláknina 14291.8 mg
  • Vitamín A 14291.8 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.2 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory uvaříme ve slupce a necháme je vychladnout. Poté je oloupeme, nakrájíme na kostičky, přidáme na kostičky nakrájené okurky, cibuli (spaříme ji v sítu, necháme dobře okapat a vychladnout), osolíme, opepříme, ochutíme octem a promícháme s olejem.

Komentáře k receptu