Špenát dušený s česnekem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 75 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 923 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 522.3 mg
 - Vláknina 12690 mg
 - Vitamín A 12690 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.7 mg
 - Vitamín E 5.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Špenátový protlak necháme částečně rozmrazit, oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.
 - 
                                2
V rendlíku rozehřejeme trošku oleje, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme špenátový protlak, zakryjeme pokličkou a dusíme aspoň 10 minut. Rendlík odkryjeme, přidáme česnek, osolíme, opepříme, ochutíme Podravkou, promícháme a dodusíme. Rendlík už nezakrýváme, aby se tekutina částečně odpařila a špenát nebyl příliš řídký.