Italská telecí pečeně s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 220 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 352 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 320.1 mg
 - Draslík 465.4 mg
 - Vláknina 1410 mg
 - Vitamín A 1410 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso osolíme a dusíme na másle spolu s nakrájenými rajčaty.
 - 
                                2
Měkké maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a posypeme uvařenými, nasekanými vejci a jemně nasekanou petrželkou.