Vepřové plátky s kapary

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Cibule
  • 40 g Kapary sterilované
  • 240 g Vepřové maso libové
  • 10 ml Olej stolní
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Kmín celý
  • 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 347 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 742 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 88 mg
  • Draslík 66.9 mg
  • Vláknina 2060.5 mg
  • Vitamín A 2060.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3036.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.

  • 2

    Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso, okmínujeme a necháme zprudka opéci. Podlijeme vývarem (nebo vodou) a dusíme.

  • 3

    K téměř měkkému masu přidáme kapary. Nakonec pokrm ochutíme worcesterem a dodusíme.

Komentáře k receptu