Vepřový guláš bez tuku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 388 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 27 g
- Sodík 11 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 106.5 mg
- Draslík 108.8 mg
- Vláknina 2572.8 mg
- Vitamín A 2572.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3795.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli vsypeme do pekáče. Přidáme omyté, na kousky nakrájené maso a promícháme. 
- 
                                2Ve vroucí vodě v hrnci necháme rozpustit kostky masoxu. 
- 
                                3Do nádoby o objemu 1l vsypeme kmín, škrobovou moučku a mletou papriku. Nesolíme! Přilijeme rozpuštěný masox, dolijeme studenou vodou a dobře promícháme. 
- 
                                4Připraveným nálevem zalijeme maso s cibulí v pekáče, ale nemícháme. Přikryjeme poklicí nebo alobalem a vložíme do trouby vyhřáté na 250 stupňů Celsia. Pečeme asi 1 1/2 hodiny. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        