Telecí plátky na protlaku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 201 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 11 g
- Sodík 179 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 90 mg
- Draslík 367 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. 
- 
                                2Plátky vložíme do máslem vymazaného alobalu, na povrchu je potřeme rajčatovým protlakem a alobal dobře zabalíme. 
- 
                                3Pečeme v troubě na mřížce asi 20-25 minut. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        