Rybí marináda Chermoula

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 3000 g Treska aljašská
  • 100 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Koriandr čerstvý
  • 1 špetka Pepř cayenský
  • 4 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Kmín celý
  • 3 polévková lžíce Paprika mletá sladká
  • 4 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 280 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 295 mg
  • Bílkoviny 54 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 111 mg
  • Draslík 1268.7 mg
  • Vláknina 970.7 mg
  • Vitamín A 970.7 mg
  • Vitamín B6 1.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.4 mg
  • Vitamín E 2.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Všechny přísady vložíme do mixeru a rozmixujeme na polotekutou pastu.

  • 2

    Očištěné ryby urovnáme na velký talíř, střídavě hlavou a ocasem proti sobě, zalijeme je marinádou. Necháme 3-4 hodiny v chladu.

Komentáře k receptu