Marináda na zvěřinu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 5 g Pepř černý celý
  • 350 g Zelenina kořenová
  • 20 g Tymián čerstvý
  • 3 ks Bobkový list
  • 1 ks Citrony
  • 1 l Mléko - podmáslí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 84 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 56.3 mg
  • Vláknina 5406.5 mg
  • Vitamín A 5406.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Smícháme všechny přísady, přelijeme maso a necháme marinovat nejdéle 2 dny. Nakládáme-li více než 750 g masa, použijeme větší množství podmáslí a koření.

Komentáře k receptu