Hořčičná marináda na maso

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 dl Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
  • 2 polévková lžíce Med včelí
  • 4 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • 1 polévková lžíce Hořčice kremžská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 72 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 38 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 14.4 mg
  • Vláknina 79.8 mg
  • Vitamín A 79.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Všechny ingredience postupně smícháme.

  • 2

    Marinádu používáme na nakládání vepřového masa před grilováním.

Komentáře k receptu